top of page
huis en tuin van buiten af

Buiten kun je genieten van de grote tuin met zelf geplante bomen en oude appelbomen die in het juiste seizoen fruit dragen. Er is een schuurtje met een eettafel en een barbecue, perfect om buiten te eten en te genieten van de frisse lucht. De rustige omgeving en natuurlijke schoonheid van het gebied maken het een ideale plek om te ontspannen, tot rust te komen en contact te maken met de natuur.

 

Activiteiten Buiten

Voor liefhebbers van het buitenleven zijn er talloze wandel- en fietspaden om te verkennen, variërend van korte en gemakkelijke wandelingen tot langere en meer uitdagende wandelingen. We hebben persoonlijk een boekje samengesteld met onze favoriete wandelingen, paden, grotten en meren die u bij het huis kunt vinden, samen met contactgegevens voor fietsverhuur, paardrijtochten en andere activiteiten.

Op vele plekken kan je ook van een lokaal marktjes genieten tijdens de zomermaanden. Proeven van lokale producten kan ook bij verschillende boerderijen.

Redu, het boekendorp, biedt talrijke ervaringen het hele jaar door.

IMG_6269.jpeg

Indien de zon niet schijnt en het regent echt te veel, kan je de Euro Space center gaan bezoeken in Libin. Hier kan je van een astronautentraining genieten.

De grotten van Han, een wonder van de natuur, laat je tot in het midden van onze aarde te reizen.

Activiteiten Binnen

bottom of page